BATMAN / MERKEZ - Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Okullar arası futsal Turnuvasında okulumuzun futsal takımı ilk maçında Ziya Gökalp anadolu lisesi ile karşılaştı.Maç 10'a 1 skorla okulumuz galip geldi. Takımı çalıştıran Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Nefel ERDİNÇ , Emrah CENGİZ ve sporcularımızı tebrik ederiz. Kendilerine başarılar dileriz.

May

Sulama sezonun başlaması nedeniyle sol sahil sulama kanalı güzergahında bulunan okulumuz öğrencilerine DSİ Batman Şube müdürü İnş.Yük.Müh.M.Şerif İNAL tarafından suya girmenin tehlikeli ve yasak olduğununa dair bilgilendirme semineri verildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Ve Gençlik Bayramında görüntüler

Nis

Bugünkü kariyer günü etkinliğimize Batman Üniversitesi Öğr.Görevlisi Ömer ÖZDEMİR katılmıştır. Okulumuz ve öğrencilerimiz adına kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

Bugünkü kariyer günü etkinliğimize Hava Seyrüsefer Yarbay Alper ANTEPLİOĞLU katılmıştır. Okulumuz ve öğrencilerimiz adına kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

Bugünkü kariyer günü etkinliğimize MSD Moda Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İhsan DAMLAYICI katılmıştır. Okulumuz ve öğrencilerimiz adına kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda yapılan sınıflar arası voleybol turnuvasının şampiyonu 11/A Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri sınıfını tebrik ediyoruz. Turnuvayı düzeyleyen Beden Eğitimi öğretmenlerimizden Nefel ERDİNÇ ve Emrah CENGİZ'e teşekkür  eder kendilerine başarılar diliyoruz.

Mrt

Bugünkü kariyer günü etkinliğimize Elektrik teknisyeni İbrahim KARADENİZ katılmıştır. Okulumuz ve öğrencilerimiz adına kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108.Yıl dönümü nedeniyle okulumuzda yapılan proğramdan bazı görüntüler.

Mrt

Bugünkü kariyer günü etkinliğimize Başhekim kalp damar hastalıkları uzmanı Rafet TOK katılmıştır. Okulumuz ve öğrencilerimiz adına kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

Bugünkü kariyer günü etkinliğimize Diş Hekimi Abdulsamet İMECİK katılmıştır. Kendisine okulumuz ve öğrenciler adına teşekkür ederiz.

Mrt

Kariyer günlerimizin 3.gününde Eczacı Feyyaz İLİK tarafından meslek tanıtımı yapılmıştır. Okulumuz ve öğrencilerimizin adına kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

Kariyer günlerimizin ikinci gününde Avukat Sayın Osman ANIK tarafından meslek tanıtımı yapılmıştır.okulumuz ve öğrencilerimiz adına kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

Bugünkü kariyer günlerimiz etkinliğine , İnşaat mühendisi Selman ZENGİN katılmıştır. Kendisine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Deprem bölgesine gönderilmek üzere okulumuzun tekstil ve moda Tasarım atölyelerinde uyku tulumu üretimine başladık. Öğretmenlerimiz ,Usta Öğreticilerimiz ve öğrencilerizin çalıştığı atölyelerde günlük yaklaşık 300 tane tulum üreterek deprem bölgesine gönderilmek üzere  Batman Valiliğine teslim ediyoruz. Emeği geçen başta okul müdürümüz ,ilgili idarecileriz , öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.