BATMAN / MERKEZ - Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yenilenebilir Enerji Atölye Çalışması

Ara

Elektrik Atölyesinde uzatma fiş çalışması,Grup etkinliğinden görüntüler

Ara

Batman Emniyet Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine Bilgilendirme ve önleme faaliyetleri konusunda seminer verildi

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmen ve öğrenciler fidan dikimi yapıldı.Fidan dikme etkinliğine Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdurrahim Kusen, Edip Altun ve Şirin Temiz, Tarım İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim Şube Müdürü Kudbeddin Tekin, Orman İşletme Müdürü Huriye Öztürk ve okul idarecileri, öğretmen ile öğrenciler katıldı.  Etkinlikte konuşan Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahim Kusen: “Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında. Öğrenci ve öğretmenlerimiz ile Prof. Dr. Necmettin Erbakan okulu sahasında 30 dönümlük 100. yıl eğitim ormanı alanına 100 fıstık ağacı ve yüzlerce çam ağacını toprakla buluşturuyoruz. Amacımız burada yeşil bir Batman'ın oluşmasına katkıda bulunmak. Geleceğimiz olan öğrencilerimize yeşil bir Batman bırakmaktır” diye konuştu

Kas

''Akademisyen Öğrenci Buluşması'' etkinliği adı altında Batman Ünivesitesinden Dr.Öğr.Üyesi Hafzullah İŞ tarafından Bilişim Teknolojilerinde ve Girişimçilik konulu seminer verildi. Öğrencilere Aziz SANCAR'ın kitabı hediye edildi.

Atatürk’ü Vefatının 85. Yıl Dönümünde Saygıyla Andık

Kas

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2023-2024 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Liseler (Gençler) arası Hentbol müsabakalarında Kızlarda il İkincisi erkeklerde ise il Dördüncüsü olduk. Beden eğitimi öğretmenlerimiz Nefel ERDİNÇ ve Emrah CENGİZ'i ile bütün sporcularımızı tebrik ederiz.

Kas

Başarılarından dolayı Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Nefel ERDİNÇ ,Emrah CENGİZ'i ve sporcularımızı tebrik ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Dönümünü;Sayg duruşu ve istiklal marşı ardından günün ve anlam ve önemini belirten konuşmayı Okulumuz Tarih öğretmeni Duygu HARMAN yaptı.

Cumhuriyet temalı şiir dinletisi,Bağlama dinletisi ( Bülbülüm Altın Kafeste) ,Cumhuriyet döneminde oluşan yenilikleri anlatan drama gösterisi ve koro dinletisi ile kapanış yapıldı.Emeği geçen, başta Müzik öğretmenimiz Gülay KARATAŞ , Edebiyat öğretmenimiz Adnan BAĞIŞ, Tarih öğretmenimiz Duygu HARMAN ve Müdür yardımcımız Nihat SAĞLAM'a Teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Kültür ve Turizm Kulübü Batman 6. KKitap Fuarına gezi düzenleyerek öğrencilere kitap hediye edildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlama etkinliği kapsamında Batman Üniversitesi Tarih Bölümünden  Dr. Serkan AKÇAN tarafından okulumuz öğrencilerine Cumhuriyet konulu seminer verildi.

Ekm

Eğitimci ve girişimci olan Batman Fen Lisesi Bilişim Öğretmeni Hasan ÇANKAYA okulumuz öğrencilerine Yapay zeka, İnovasyon ve Geleceğin mesleki konulu seminer verdi. Hasan hocamıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Okullar arası futsal Turnuvasında okulumuzun futsal takımı ilk maçında Ziya Gökalp anadolu lisesi ile karşılaştı.Maç 10'a 1 skorla okulumuz galip geldi. Takımı çalıştıran Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Nefel ERDİNÇ , Emrah CENGİZ ve sporcularımızı tebrik ederiz. Kendilerine başarılar dileriz.