BATMAN / MERKEZ - Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

Okulumuz ile Batman Ünivesitesi BMYO  Arasında Sosyal ve Bilimsel İşbirliği Protokolü İmzalandı

Okulumuz  Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Batman Üniversitesi Beşiri OSB MYO arasında sosyal ve bilimsel işbirliği protokolü imzalandı. Batman Üniversitesi Beşiri OSB MYO Müdürlük Makamında gerçeklesen "Sosyal ve Bilimsel İşbirliği Protokolü" imza törenine Batman Üniversitesi Beşiri OSB MYO Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Kadri Kurt , Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Tahir Gülbağ ve Müdür yardımcısı Nihat Sağlam katıldı.

Bu işbirliği kapsamında, önümüzdeki iki yıl boyunca Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitim ve öğretim gören öğrencilerin ortaklaşa karar verilen bilimsel çalışmalar, araştırmalar ve projeler için Batman Üniversitesi olanaklarından yararlanması ve yüksekokulun akademik personelinin lisemizde düzenlenen konferans, seminer veya eğitim projelerine destek vermesi hedeflenerek, öğrencilerin başarı seviyelerinin yükseltilmesi amaçlanmıştır.

Ara

Gençler B Kategorisinde Batman Karate şampiyonu okulumuz öğrencisi Ferhat KIZMAZ'ı tebrik ederiz.

Ara

Elektrik Elektronik Teknolojisi Zümresinin bu değerli çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.Kendilerine başarılar dileriz

Ara

Batman Spor ile yapılan hazırlık maçını 12 - 3 kazanan futsal takımımızı ve Beden eğitimi öğretmenimiz Emrah Hocayı tebrik ederiz

Ara

Üç boyutlu yazıcımızın kurulumu tamamlandı. İlk baskımız Endüstriyel Otomasyon atölyesinde alındı.

Ara

Liseler arası kız Hentbol müsabakalarında okulumuzun Kız Hentbol takımı il dödüncüsü oldu. Başta Bednen eğitimi öğretmenlerimizi ve öğrencilermizi tebrik ederiz.

Ara

Batman Üniversitesi Beşir OSB Meslek Yüksek Okulu İdari kadro ve Öğretim elemanları okulumuzu ziyaret ederek, öğrencilerimize seminer verdi.Başta Beşiri Meslek Yüksek okul müdürü Dr.Öğretim Görevlisi Kadri KURT ve Bütün öğretim elemanlarına teşekkür ederiz.

Kas

24 kasım Öğretmenler günü anısına okulumuzun bahçesine fidan dikme etkinliği yapıldı. Şübe Müdürümüz Murat ŞAHİN, Okul idaresi , öğretmen ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte okul bahçesine yetmiş tane fidan dikildi.emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü anısına okul idaresi tarafından okulumuz öğretmenlerine hediyeler takdim edildi. Daha sonra topluca hatıra fotoğrafı çekildi.

Kas

Batman Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Şemsettin Dursun tarafından okulumuz pansiyon öğrencilerine ''İletişim ve Sorumluluklarımız'' konulu seminer verildi. seninerin ardından öğrencilere çiğ köfte ikram edildi.Başta Şemsettin Dursun hocamıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Okullar arası Voleybol turnuvasında okulumuz Segirkan Ortaokulunu 2 - 0 skorla yenerek ikinci tura geçmiştir. Tüm Öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Göreve yeni başlayan ve adaylığı kalkmış olan öğretmenlerimize müdürümüz Tahir GÜLBAĞ ile Müdür Yardımcımız Nihat SAĞLAM tarafından öğretmen motivasyonu açısından hediye takdim edildi.